Kako i zašto DDM?

Odličan youtube video, Secret to success od Erik Tomasa, me je  inspirisao, pa sam želeo da ga podelim sa svima. Međutim, kada sam ga pustio svojoj mlađoj sestri, sa osrednjim znanjem engleskog, ali vrlo dobrog za svoje godine, nije razumela ni trećinu. Zato sam se dao u prevođenje tog videa. Posle njega, došlo je još nekoliko njih koji su me dotakli, pa je i njih zatekla ista sudbina.

Ista stvar je i sa knjigama, dosta knjiga ima na engleskom koje su me inspirisale, knjiga u elektronskom formatu, ali i u paprinom obliku. Znamo kakva je finansijska situacija, da malo ko kupuje knjige, pogotovo ako može da ih nađe na internetu. Zbog toga, čitaćemo knjige, izvlačićemo pasuse i odeljke koje su interesantni, naravno prevoditi ih na razumljiv jezik.

Ljudi su nezadovoljni, samim tim neradni, upiru prstom optužujući sve što ih nervira za trenutno stanje, a sve to dovodi do lošeg zdravlja. Naš cilj je da pomognemo ljudima koji su voljni da razbiju taj začarani krug, nezadovoljstva, neuspeha, lošeg zdravlja i navika, i dostignu ono što žele, za šta su predodređeni.

Jedna knjiga, jedan video, jedna izreka, može da bude iskra koja može da pokrene nezaustavljivu mašinu ka boljoj budućnosti i ličnosti. Pošto niko ne zna tačno šta je to, naš zadatak je da napravimo što više materijala dostupnim svakom ko traga za tim pokretačem promene.

Advertisements

9 Responses to “Kako i zašto DDM?”

 1. V.R Says:

  Samo tako nastavite jer ste barem u mom slucaju dosta pomogli…da se iscupam iz depresije i tako dalje…

  • dnevnadozamotivacije Says:

   Drago nam je, zato i postojimo! Dišeš, možeš!

 2. Dragan Says:

  Kad ćeš videti pravu pricu,svog ovog uspeha,kog reklamiras na kanalu ?
  Kad ce saznati da se u ljudima ubijaju emocionalne,intelektualne sposobnost i jos hiljadu toga, kroz ovakve treninge.
  Kad ces videti pravu pricu i pozadinu svega ovoga,ili si i ti jos jedan klinac u nizu,koji ce biti kolonija robota,koje ce izgovarati “spreman sam da umrem sa inč”.
  Kad ćeš videti pravu stranu “sporta” koga ti reklamiraš,i kad ćeš shvatiti da iza svakog sporta i svega sto reklamiraš postoje žrtve,koje umiru zbog dopinga i cilja ?
  Siguran sam da nećeš ni objaviti ovaj komentar,jer ti je mozak opran silnim americkim klipovima,koje i sam redovno pratis,iza kojih se kriju milijarde dolara,koje ulažu sponzori,koji i sami ucestvuju u zataskavanju rezultata doping i zdravstvenih pregleda ?
  Koristi svoj mozak,jer kao sto u tvojim klipovima ide recenica “svet je vrlo zlo i opasno mesto”.

  • dnevnadozamotivacije Says:

   Očigledno ste pogrešili mesto, jer ovo nije samo mesto za motivaciju za uspeh “sport-u”, već uopšte u životu. Ali neka ostane ovaj post, možda će uticati na nekog…

  • maajjaa Says:

   Sjajan komentar za nekoga ko trazi opravdanje za sve nevolje u zivotu koje su ga snasle i ko posmatra svet sa negativnog aspekta, al sto bi nas narod rekao: “ko nece, nadje razlog, ko hoce, nadje resenje”… stoga, mogu samo da dam savet… ispranost mozga nazovi “americkim klipovima”, razno raznim knjigama “vodicima kroz zivot”, verskim obredima po bilo kojoj veri su jedina stvar koja vuce coveka kao jedinku napred u neku “bolju buducnost”, jer razvijanje svesti o tome da ti kao takav mozes sve sto zamislis da uradis je stvarno moguce! I jos jedna stvar, sve te stvari nikoga nisu ucinile losim i nigde ne motivisu druge da rade lose stvari, vec da veruju u sebe, a sam izbor pojedinca je taj kakav ce trag ostaviti na putu ka uspehu.

   • Dragan Says:

    @maajjaa
    “Lako je nauciti zivotinju. Lako je nauciti prostaka. Ali je tesko nauciti onoga, ko je, nenaucen , vec postao ucitelj drugima.”
    E moja Majo, kao i vecina i ti mislis da sirok put i zivotu postoji. U pravu si, postoji, ali vodi ka postepenom propadanju.
    Cilj svih ovih tekstova i klipova jeste put do novca i slave(svaka cast na onim klipovima koji inspirisu na dobrotu, ali obicno se takvi najmanje gledaju i pamte).
    Svako ima pravo da odabere svoj put. Vecina ovih klipova podstice sujetu, egocentricnost i ponos. Kada naidjes na vise takvih ljudi, lako dodje do sukoba interesa, a nekad zbog tvrdoglavosti i ponosa i zivot ce se gubiti.

  • ... Says:

   Ima razlicitih klipova na sajtu, ali svaki ima neku dobru poruku koja moze da motivise coveka. Koju ce pouku covek izvuci, to od njega zavisi.

 3. Bogdan Says:

  Umro sam mlad i oziveo, samim tim sto ostavljam komentar na ovom sajtu potvrdjujem da sam i ovde nalazio prvo utehu a posle i resenje i za depresiju i za sve psiholoske neprilike u mojoj glavi kao i osecaj zadovoljstva za vreme depresije.

  • dnevnadozamotivacije Says:

   Drago nam je da smo pomogli, zato i postojimo. Dišeš, možeš!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: